Dubbelportret reeën

Limited edition ‘Dubbelportret’

Geplaatst op

Elke ochtend zag ik ze staan, onderweg op de fiets naar mijn werk, een reegeit met twee jongen. Op een mooie zaterdagochtend besloot ik een kans te wagen, de wind stond gunstig en er stond een mooi gefilterd zonnetje. Tijdens het sluipen over een bospaadje hadden ze me wel in de gaten, maar door laag te blijven vormde ik geen bedreiging. Langzaam aan en steeds een paar minuten wachtend won ik het vertrouwen en kon ik een plekje tussen de meidoorns vinden waar ik net doorheen kon fotograferen. Terwijl ik de moeder fotografeerde kwam het jonge bokje van links naar haar toe, snuffelde even aan haar vacht en door even een smakkend geluid te maken trok ik hun aandacht. De kopjes gingen omhoog en de camera ratelde, wat dit prachtig dubbelportret opleverde. Gesneden in een 2:1 panoramaverhouding.

Online verkrijgbaar bij Werk aan de Muur, bekend van VT-Wonen: https://www.werkaandemuur.nl/nl/shopwerk/Dubbelportret-/665544

Dubbelportret reeën
Limited edition ‘Dubbelportret’