About

Kneeke is Corné van Oosterhout, een fotograaf die zijn passie voor fotografie startte in de negentiger jaren.
Het was de tijd van de analoge fotografie waar bewerking van foto’s niet of nauwelijks mogelijk was. Nog steeds creëert hij zijn huidige digitale beelden met een analoge gedachte in zijn achterhoofd. Zijn foto’s zijn voor het overgrote deel dan ook puur en onbewerkt. Het resultaat hiervan is dat zijn beelden ook op groot formaat uitblinken in kwaliteit. Er wordt uitsluitend gewerkt met de beste apparatuur van het merk Nikon.
Het leven op en rond het water speelt voor hem een grote rol bij het maken van zijn foto’s. De ijsvogel is bijvoorbeeld een onderwerp waar hij zich heel intensief mee bezig houdt, deze schitterende vogel loopt als een rode draad door zijn leven, bijvoorbeeld op zijn website www.ijsvogels.nl.

Kneeke is Corné van Oosterhout, a Dutch photographer who started photographing in the nineties. During this period of analog photography, postprocessing images was nearly impossible, a photo had to be created during the shot. With this in mind, he still works today on his digital images, which most of the time are pure and nearly editted, resulting in high quality images, even on large prints. Kneeke only works with the best equipment of Nikon.

 

Kneeke offers the best shots in his portfolio in very high quality prints in Limited Editions, mounted on dibond and protected by 3mm acrylic glass. The final result of any Limited Edition print is simply breathaking and will drop your friends jaw at first sight.

Feel free to take a look around, for any questions, please contact Kneeke at info@kneeke.com.

 

 

Kneeke.com